Vervuilde meubelstoffering veilig schoon

Een frisse start met schone meubelen?
Bel 06 20242144 / 071 - 7854325 of vraag een prijsopgaaf aan

VERTROUWD – VAKMANSCHAP - BETAALBAAR & TEVREDEN KLANTEN!

WIJ HOUDEN ONS AAN DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM

Uw vervuilde meubelstoffering (van antiek tot modern) wordt met de modernste apparatuur en veilige producten (voor mens en dier) grondig gereinigd. Het resultaat zal dan ook goed tot zeer goed zijn. Wij hanteren, niet tevreden? Geld terug garantie!

Meubelreiniging voor vrijwel alle meubelstoffen

Onze methode is geschikt voor vrijwel alle meubelstoffen en kan worden toegepast op het interieur van uw huis, kantoor, auto of caravan.

Onze werkwijze en reinigingsmethode

De reinigingsmethode is veilig en na het reinigen blijft er geen residu achter in de stof, dat eventueel vuil kan aantrekken. Uw meubilair wordt op locatie gereinigd waarbij wij de nodige maatregelen treffen om uw vloer te beschermen tegen waternevel. Als de weersomstandigheden en uw woonomgeving dit toelaat kan de meubelreiniging ook plaatsvinden op het terras. Wij helpen graag met het verplaatsen van uw meubels.

Uw meubelstoffering wordt met een speciaal product ingeneveld en de vervuiling los geborsteld. Daarna wordt met hoge kracht en warm water (door middel van een machine) het opgeloste vuil afgezogen uit de stoffering. Deze methode is uniek en wij passen dit al vele jaren toe met een verbluffend resultaat, tegen een aantrekkelijk en betaalbaar tarief.

Minder vuile meubelstoffering door impregneren

Na het reinigen van uw meubelstoffering, is het mogelijk uw stoffering door ons te laten impregneren. Met een veilig product kan een beschermlaag worden aangebracht die de vezels beschermt tegen vervuiling. Na deze behandeling kunt u zelf heel makkelijk knoeivlekken verwijderen met een vochtig doekje. Op die manier hoeft u zich niet meer te ergeren aan vlekken op uw meubelstoffering.

Overtuigd van onze kwaliteiten?

Vraag dan vrijblijvend een prijsopgaaf aan of bel 071 - 7854325 of mobiel 06 202 42 144